/templates/equistotemplate/images/logo.png

Multidisciplinair en integraal

 

De 'integrale aanpak' betekent dat de coches werken vanuit de samenhang tussen de persoon, zijn geschiedenis, zijn aanleg en zijn omgeving. Dit maakt een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk.Zie visieintegraal & multidisciplinair

 

 

De coach heeft als generalist de regie van de case en kan waar nodig verschillende specialisten inzetten. De coach werkt vanuit een brede blik, is niet bezig met het toepassen van een kunstje, en werkt niet volgens een beperkend protocol. Hij durft over de grenzen van het psychologische heen te kijken.

 

 

 

Het team

De coach kan waar nodig verschillende specialisten inzetten: een psychiater, of een test-, neuro- of gz-psycholoog. Deze kunnen advies geven, of expertiseonderzoek leveren. Bijvoorbeeld in zaken waar ADHD, dyslexie, autisme, hoogbegaafdheid, niet aangeboren hersenletsel, trauma, burnout, persoonlijkheidsproblematiek of een slaapstoornis meespeelt.

 

Topcoaches

De gespecialiseerde topcoaches zijn inzetbaar op terreinen als: advies en begeleiding voor hoger management; kleding, uitstraling en zelfvertrouwen; of loopbaan coaching; een filosofisch practicus; of een onderwijsspecialist. Zij bieden hiermee begeleiding voor het hele scala van de complexere werknemersproblematiek.